Event

Fysiska möten är viktiga för oss människor. Det såg vi inte minst under pandemin covid-19. Finns det något trevligare än att träffa lite härliga människor? Tveksamt. Vi har ju självklart lärt oss hantera digitala alternativ som ett komplement till det fysiska. Det är väl få som inte har testat Zoom, Google Meet eller Teams det senaste året? Men någonstans i bakhuvudet finns ju den där längtan kvar. Längtan efter människor. Klyschigt, men sant. När vi återvänder till mer normala tider är det hög tid att plocka upp alla planer som har legat på is. Träffa en gammal vän, vettja! Eller är det kanske dags att arrangera ett event? Event kräver erfarenhet, planering och en rejäl dos kreativitet – precis det som vi på Smatter är så bra på!

Ska vi smattra event tillsammans?

På Smatter finns det några riktiga stjärnor som har lång erfarenhet av eventprojektledning. Här snackar vi allt ifrån galor, mässor, idrottsevenemang, personalaktiviteter och familjeevent. Inomhus och utomhus. Stort som litet. Vi tycker det är bäst att ses på riktigt – men vi kan även hjälpa till om det behöver ske digitalt. Ska ni lansera en ny produkt? Ring Smatter. Samla personalen till kickoff eller teambuildingaktivitet? Ring Smatter. Fyller ni jämt och vill fira med medarbetare och kunder? (Jag tror ni fattar vart vi vill komma, men för säkerhets skull) Ring Smatter.

 

Det finns mycket man behöver för att kunna genomföra ett event. Lokal, ljud, ljus, catering, biljettsystem, programledare, underhållning. Andas, du behöver inte fixa allt det där själv. Vi har ett stort kontaktnät som ni gärna kan få utnyttja. Vi kan ta hand om ert projekt från start till mål, men tar också uppdrag som projektledare. Där det är ett event på gång, där vill Smatter vara med. Så enkelt är det.

 

Ett event är också ett perfekt tillfälle för er att synas under en lång period. Det ni vill förmedla på ert event kan ni även förmedla på andra ställen. Ta tillfället i akt helt enkelt! För att få en bra effekt behövs kommunikation både före, under och efter eventet. Och vet du vad? Även här kan Smatter kliva in och hjälpa till. Vi “aktiverar alla våra kompetenser” som man kan säga. Sociala medier, annonsering, webbutveckling. You name it – we do it. På så sätt får du så mycket som möjligt av din aktivitet. Passa på att maxa på alla plattformar!

Vill ni vara med på våra event?

Man ska sikta högt för att kunna nå sina mål. Därför har vi ambitionen att arrangera event i egen regi – event som gör Uppsala lite roligare och lite hälsosammare. Det blir också ett tillfälle för våra kunder och samarbetspartners att stifta nya bekantskaper utanför sina egna väggar. Ni vet, träffa folk som man vanligtvis inte skulle träffa. Vill du vara med på det tåget? Klart du vill – hoppa ombord! 

 

För att både stora och små företag ska kunna medverka skräddarsyr vi paket som passar just dig. Vi tänker också att vi ska utnyttja de styrkor vi har och jobba med att sprida budskapet utanför eventets väggar. Ni vet, sociala medier, print och sånt där. Ingen ska kunna missa vad vi håller på med, eller hur? 

 

Vill du veta mer om kommande event eller har du en idé som du behöver hjälp att konkretisera? Hör av dig till oss så ser vi till att hitta den bästa eventlösningen för just dig. Hörs!