FOTO & FILM

Du har bara någon sekund på dig att fånga läsarens uppmärksamhet när de scrollar i sitt flöde. Då kan en lockande bild eller film vara det som gör tricket. För det är trots allt det som läsaren ser först.

Kvinna som fotograferar en annan kvinna, svartvit

Mobilbilder i all ära men…

…det kan inte jämföras med bilder med en proffskamera, ljussättning, budskap och efterarbete! Dock kan även en mobilbild funka, men isånnafall med lite retusch. Oavsett mobilbild eller proffskamera-bild är vi proffs på båda!  

Vad för typ av bilder behöver du? Kanske bilder till referenscase, porträttfoton eller miljöbilder till hemsidan? Hojta bara till så tar vi vårt pick och pack och kör igång – vi kan lova att kameran kommer att smattra som aldrig förr! 

Film – här snackar vi en riktig känslomaker!

Med en film kan följarna se, höra och känna något! Dock kan de inte dofta, men med de andra sinnena kan du göra att följarna känner doften ändå! Lukt hit eller lukt dit, huvudsaken är att de känner något. Vad vill du att dina följare ska känna när de kollar på din film? Vi hjälper dig med allt från idé och manus till location och filmskapande!

Intresserad?

HEJ@SMATTER.SE

chat