INNEHÅLL

Innehållet måste fånga användarnas intresse, uppmana till konvertering, vara sökmotoroptimerade … sitter du och gäspar? Okej kanske inte världens roligaste att läsa om men det finns mycket att tänka på när man skriver en text. Det är faktiskt svårare än vad man tror. Tur att vi på Smatter har skribenter som kan hjälpa dig sy ihop påsen och producera innehåll som har alla komponenterna.

Är du kvar? I sådana fall försöker vi kort beskriva hur vi tänker.

Var ska man börja?

Det är synd att skapa någonting bara för skapandets skull. Därför är det viktigt att man har en tanke vad man vill att det nya innehållet ska bidra till. Varför ska vi producera just den här texten? Jag vet, vi gillar att ställa många frågor. Men tro oss, det är för ditt eget bästa. Låt oss gå in på hur vi på Smatter tänker!

Kvinna skriver på en skrivmaskin

Vad för typ av innehåll?

Ja, vad gör vi inte? Blogginlägg, nyheter, produkttexter, pressmeddelanden, nyhetsbrev, annonser eller annan typ av innehåll, you name it!

Varför producera innehåll?

Varför ska vi skriva texten? Vad vill du att den ska få läsaren att göra? Hur kan de här texterna hjälpa din hemsida att bli bättre och fylla en funktion? Vi ställer mycket frågor, lite som en lillasyster som är nyfiken och frågar om precis allt. Hur jobbiga du än tycker att vi är så gör vi det för att du ska få ut så mycket som möjligt av texten vi skriver till dig.

Hur ska innehållet utformas?

Okej, den här kan faktiskt vi svara på … Sökmotoroptimering! Texterna vi producerar bör, förutom intressanta och matnyttiga, även förstås vara sökmotoroptimerade. Här går vi igenom de sökord och sökfraser som era besökare använder sig av. In med sökorden och fraserna för nu j*klar ska vi klättra i position på Google!

Intresserad?

HEJ@SMATTER.SE

chat