OM OSS

Kul att du har hittat hit och vill veta mer om oss! Vi berättar gärna om hur allt började, vart vi är påväg och vad vi gör om dagarna. En liten historia om en produktionsbyrå från Uppsala, helt enkelt. Är du redo? Bra. Spänn fast säkerhetsbältet – nu åker vi.

Äldre racerbild som kör fort

En produktionsbyrå från Uppsala

Det var i mitten av 90-talet som den första idén om Smatter… nej, nu ska vi inte ljuga här. Så länge har vi faktiskt inte funnits. Smatter föddes 2019 i Uppsala och är ett systerbolag till reklambyrån Zellout. Faktum är att vi i företagsvärlden fortfarande räknas som en liten bebis som håller på att lära sig gå. Vi må vara unga, men vi har samtidigt lång erfarenhet. Hur går det ihop, tänker du? Jo, de som jobbar hos oss har varit med i det här gamet länge. Det bästa med allt? Vi blir fler och fler allt eftersom tiden går! Smatter växer så att det knakar – precis som en lillasyster ska göra. 

Vi kanske också ska berätta lite om vad vi gör om dagarna? Smatter är en produktionsbyrå med fokus på digitala kanaler. Sociala medier, innehåll, webbutveckling, film, foto. Andas. Annonsering, sökmotoroptimering, paketering av uppdrag, intervjuer och allt annat man kan komma på. Men vi gör saker på riktigt också. Som event, där människor träffas – både på riktigt och digitalt. Häftigt va?

Nu tänkte vi egentligen ta chansen att skryta lite om hur bra vi är, men det ligger liksom inte i vår natur. Vi gillar inte att krångla till det så himla mycket, det viktigaste för oss är att du är nöjd med vårt arbete. För vi är i alla fall ruskigt bra på att lyssna på dig. Och att samarbeta. Vi vill nämligen att du kommer tillbaka nästa gång du behöver något gjort. 

Låter det intressant? Hör av dig!

Kontakta oss

chat