WEBB­UTVECKLING

Är din hemsida något som du stoltserar med och gärna ber dina kunder kolla vidare på? Eller är det något som inte har redigerats på ett tag och är från ett annat årtionde? Oavsett om du behöver en helt ny hemsida eller om den behöver en renovering med ny design eller/och information, så hjälper vi dig – det liksom bara smattrar till så är allt på plats! För din hemsida är ju faktiskt ditt företags CV och dina kunder är dina arbetsgivare. 

Man sitter framför en äldre dator

Vad är meningen med hemsidan?

Om vi fortsätter att använda liknelsen av att din hemsida är ditt företags cv så kollar arbetsgivaren på vad dina kompetenser är (tjänster/produkter), vad du hittills har gjort (kundcase) vem du är (Om oss). Sen måste arbetsgivaren även komma i kontakt med dig, det vill säga om cv:t och det du gör ser intressant ut, och då måste dina kontaktuppgifter finnas (kontaktsida). Däremot behöver inte alla cv:n vara avancerade eller se likadana ut. Det viktigaste är att cv:t uppfyller sitt syfte – men vad är det för just dig? 

Vad är en hemsida utan relevant trafik?

Ditt cv måste ju vara relevant för arbetsgivaren du lämnar cv:t till. Det är ju dumt att lämna ett cv till ett bageri om du är intresserad av byggbranschen. Nej nu skippar vi cv-liknelsen. Därför säger vi istället: En viktig faktor är också att hitta de relevanta besökarna, de som verkligen är intresserade av det du har att erbjuda. Hur gör du det då? Vi tar en kaffe vettja så kan vi berätta mer!

Intresserad?

HEJ@SMATTER.SE

chat