Digital marknadsföring i Uppsala

SKAPA AFFÄRSNYTTA MED DIGITAL MARKNADSFÖRING

Visste du att digital marknadsföring inte bara är en fluga?

KONTAKTA OSS

Vad är digital marknadsföring?

Smatter är en digital byrå i Uppsala som jobbar med digital marknadsföring. Men vad innebär det? Jo, det kan vara saker som webbutveckling, innehållsproduktion, SEO, copywriting, Google Ads, grafisk produktion, (andningspaus), data och analys, annonsering i sociala medier, hosting, content marketing. You name it. Stort som smått. Quickfix eller löpande. För oss är ett jobb ett jobb och alla är lika viktiga.

 

Smatter – we get shit done.

Som du märker så kan vi på Smatter hjälpa dig med en hel del. Vi må vara unga som bolag, men vi har en sjujäkla kunskap att dela med oss av. Hittar du mot förmodan inte det du söker? Släng iväg ett mail till hej@smatter.se ändå. Vi har nämligen en förmåga att kunna lösa det mesta. På tal om att lösa det mesta, scrolla ner och läsa mer om våra digitala tjänster.

WEBBUTVECKLING

Behöver du en ny hemsida? Eller behöver din befintliga en renovering? Vi hjälper dig att utveckla den optimala hemsidan för just ditt företag – det liksom bara smattrar till så är den på plats.

WEBBUTVECKLING

SEO

”Vill du gömma ett lik? Gör det på sidan två på Google.” Lugn, vi ska förklara vad vi menar. Är du beredd på lite nörderi?

SEO

SOCIALA MEDIER

Att skapa ett intressant flöde på sociala medier kan vara lättare sagt än gjort. ”Ditt senaste inlägg publicerades för 8 månader sedan.” Känner du igen dig?

SOCIALA MEDIER

CONTENT MARKETING

Det finns mycket att tänka på när man jobbar med content. Dels ska texterna vara intressanta, dels ska de vara anpassade efter världens alla sökmotorer. Knepigt? Ja. Tur för dig att vi är experter på allt det där.

CONTENT MARKETING

GOOGLE ADS

SEM är betald annonsering på sökmotorer. Punkt. Varför är det så bra då? Jo, med SEM riktas annonserna mot personer som aktivt letar efter det du erbjuder. De letar efter dig, du letar efter dem.

GOOGLE ADS

DATA & ANALYS

Sätter du upp mål för din verksamhet? Det borde du även göra digitalt. Låt oss gå in på hur en digital målspårning kan hjälpa dig och din verksamhet!

DATA, ANALYS & MÄTNING

Smatter har varit en viktig partner för Samariterhemmet Diakoni när det gäller att stärka vår digitala närvaro. Deras team stödjer oss inte bara inom områden som sociala medier och innehållsskapande, utan även med webbutveckling och strategisk annonsering. Vi är väldigt nöjda med de uppnådda resultaten och ser fram emot att fortsätta vårt samarbete. Tillsammans arbetar vi mot att skapa ett medmänskligare Uppsala.

Ewa Johansson, Kommunikations- och Marknadschef, Samariterhemmet Diakoni

Intresserad av digital marknadsföring?

HEJ@SMATTER.SE