KOM OCH JOBBA MED OSS!

Vill du bli en del av Smattergänget? Kul! Smatter är ett företag under stark tillväxt med högt tempo. Vi som jobbar här sitter i inspirerande Villa Isola i centrala Uppsala. På Smatter är ditt välmående prioritet och vi är villiga att anpassa oss för att det ska fungera optimalt för dig. Trivs man på jobbet, levererar man på jobbet. Simple as that.

Nedan kan du se vad vi söker just nu. Finns inte ”du” med i listan? Skicka en spontanansökan vettja!

Vi på Smatter

På Smatter jobbar vi som ett team med stort personligt ansvar. I din roll kommer du med stor sannolikhet att få ta ett stort eget ansvar för att just dina uppgifter eller projekt ska tas i mål. Det kan handla om allt från planering till direkt kundkontakt och genomförande. Vi tror på att ha så kort väg som möjligt mellan källa och producent. Kul va?

Smatter är en idédriven organisation där alla förväntas komma med idéer till förbättring och utveckling. Allt i en stöttande och coachande miljö.

Vad mer då?

Centralt kontor i trevlig miljö? Oja!
Flexibel arbetsplats, till exempel tid och plats? Japp!
Möjlighet till vidareutbildning och personlig utveckling? Ja

Spontanansök!

De tjänster vi listar ovan är de tjänster vi just nu söker. Men det betyder inte att vi kanske behöver dig snart. Smatter växer hela tiden så skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss. Hörs!

Skicka spontanansökan

chat