Digital marknadsföring jobb

KOM OCH JOBBA MED OSS!

Har du precis googlat “digital marknadsföring jobb”? Kanske vill du till och med bli en del av Smattergänget? Kul! Nedan kan du se vad vi söker just nu. Finns inte ”du” med i listan? Skicka en spontanansökan vettja!

SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN! KONTAKTA OSS!

Digital marknadsföring jobb

Vilka är vi på Smatter?

Smatter är en digital marknadsföringsbyrå med fokus på – just det, digitala kanaler. Sociala medier, innehåll, webbutveckling, Google Ads, grafisk produktion och allt annat man kan komma på. Sånt fixar vi! Cause we get shit done.

Smatter är ett företag under stark tillväxt med högt tempo. Vi som jobbar här sitter i inspirerande Villa Isola i centrala Uppsala. På Smatter är ditt välmående prioritet och vi är villiga att anpassa oss för att det ska fungera optimalt för dig. Trivs man på jobbet, levererar man på jobbet. Simple as that.

På Smatter jobbar vi som ett team med stort personligt ansvar. I din roll kommer du med stor sannolikhet att få ta ett stort eget ansvar för att just dina uppgifter eller projekt ska tas i mål. Det kan handla om allt från planering till direkt kundkontakt och genomförande. Vi tror på att ha så kort väg som möjligt mellan källa och producent. Kul va?

Smatter är en idédriven organisation där alla förväntas komma med idéer till förbättring och utveckling. Allt i en stöttande och coachande miljö.

 

Vad mer då?

Centralt kontor i trevlig miljö? Oja!
Flexibel arbetsplats, till exempel tid och plats? Japp!
Möjlighet till vidareutbildning och personlig utveckling? Ja!
Goa kollegor? Ja ja ja!

Digital marknadsföring jobb

Spontanansökan? Ja tack!

De tjänster vi listar är de tjänster vi söker just nu. Men det betyder inte att vi kanske behöver dig snart. Smatter växer hela tiden, så skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss. Hörs!

SKICKA IN EN SPONTANANSÖKAN! KONTAKTA OSS!