Smatter AB

”SMATTER, SMATTER, SMATTER…”

Kul att du har hittat hit och vill veta mer om Smatter! Vi berättar gärna om hur allt började, vart vi är påväg och vad vi gör om dagarna. En liten historia om en lagom stor marknadsföringsbyrå från Uppsala, helt enkelt. Är du redo? Bra. Spänn fast säkerhetsbältet – nu åker vi.

DIGITALA TJÄNSTER KONTAKTA OSS

Smatter – we get shit done

Det var i mitten av 90-talet som den första idén om Smatter… nej, nu ska vi inte ljuga här. Så länge har vi faktiskt inte funnits.

Smatter föddes 2019 i Uppsala som ett systerbolag till Zellout men står numera på egna ben. Faktum är att vi i företagsvärlden fortfarande räknas som en liten bebis som håller på att lära sig gå. Vi må vara unga, men vi har samtidigt lång erfarenhet. Hur går det ihop, tänker du? Jo, de som jobbar hos oss på Smatter har varit med i det här gamet länge. Det bästa med allt? Vi blir fler och fler allt eftersom tiden går! Smatter växer så att det knakar – precis som en bebis ska göra.

Vi kanske också ska berätta lite om vad vi gör om dagarna? Smatter är en digital marknadsföringsbyrå i Uppsala som jobbar med just – digital närvaro. Webbutveckling, innehållsproduktion, SEO, Google Ads, copywriting, grafisk produktion. Andningspaus. Data och analys, annonsering i sociala medier, content marketing. You name it. Stort som smått. Quickfix eller löpande. För oss är ett jobb ett jobb och alla är lika viktiga. Det som genomsyrar allt vi gör? We get shit DONE.

Vill du veta mer?

Nu tänkte vi egentligen ta chansen att skryta lite om hur bra vi på Smatter är, men det ligger liksom inte i vår natur. Vi gillar inte att krångla till det så himla mycket, det viktigaste för oss är att du är nöjd med vårt arbete. Vi vill nämligen att du kommer tillbaka till oss nästa gång du behöver något gjort. Varför? Cause we get shit done, helt enkelt.

 

HEJ@SMATTER.SE