SOCIALA MEDIER

”Ditt senaste inlägg publicerades för 8 månader sedan.” Känner du igen dig? Att skapa ett intressant flöde på sociala medier kan vara lättare sagt än gjort, men vikten av att vara aktiv blir bara större och större. Är du på ett ställe just nu med människor runt omkring dig? Kolla upp! Hur många kollar i mobilen just nu? Rätt många va? Och du! Du räknade med dig själv, eller hur?

Tre män på en triplet-cykel

Vi sköter dina sociala medier åt dig!

Det är viktigt att ditt företag blir ett namn på tapeten när det kommer till sociala medier. Ofta är det något som hamnar mellan stolarna på ett företag. Därför har vi skapat möjligheten att sköta de åt dig! Hur bra är inte det?

Vi sätter upp en plan samt producerar och publicerar inläggen. Fråga är hur mycket vill du hänga med dina följare? Är du den sköna polaren som tar med dem vart du än går eller är du den som väljer de kvalitativa stunderna? Vilken frekvens du vill ha på era häng bestämmer du själv. Men att sluta höra av dig till dem finns ju bara inte, för dina följare är ju dina polare! Vi hjälper dig att vårda din relation med dem, helt enkelt.

Vilka kanaler vill du vara aktiv i? Facebook, Instagram, Snapchat, WhatsApp, LinkedIn – listan kan göras lång men oavsett kanal hjälper vi dig. Och vet du va? Många av dina sociala fungerar som en tandemcykel – de sitter ihop med varandra. Jobbar du med den ena, så bör du även jobba med den andra.

Säg go så drar vi igång produktionen

När planen är klappad och klar sätter vi på Smatter igång med produktionen av inläggen. Vi skriver relevant innehåll och anpassar dessa efter de sociala kanaler dina följare vill hänga på. Är stillbilder inte deras grej? Inga problem! Då producerar vi rörligt. Saknar du en bra bildbank så fixar vi en till dig! Vi tar då med oss kameran och sticker ut och samlar ihop material - inga suddiga eller pixliga bilder här inte!

Ut med det!

Nu har vi ett helt lager med färdigsmattrat material. Det som återstår – publicera. Överallt där du vill. Vi fixar!

Hur gick det?

Tumme upp, kommentarer och reaktioner. Trafik, leads och avslut. Vi mäter, följer upp och rapporterar. Varför då? Ja, hur ska vi annars få några resultat?!

Intresserad?

HEJ@SMATTER.SE

chat